[ALKUUN] - [TUOTANTO] - [TOTEUTUS] - [SELAIN & PLUG-IN] - [PALAUTE] - [LINKIT]

Hyvä Koskesta voimaa -sivuilla kävijä,

Koskesta Voimaa sivusto on suunniteltu niin, että siellä liikkuessasi et välttämättä tarvitse mitään lisäohjelmia tai plug-in:eja selaimeesi.

Kuitenkin jos haluat kuunnella sivuilla muistelmia tai taustaääniä, tarvitset paria lisäohjelmaa:

Muistelmia kuullaksesi tarvitset mp3-soittimen. Äänimateriaalin käyttäminen on helppoa kun lataat Windows Media Player 6.4 - 7.0 version seuraavalta sivulta:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/en/download/default.asp
joka nopeuttaa äänten latautumista. Vaihtoehtoisesti voit ladata myös Winamp playerin:
http://www.winamp.com/

Ohjelman lataaminen/asentaminen ei tule viemään paljon aikaa ja se on maksutonta sekä suositeltavaa, koska kaikki äänitiedostot on pakattu mp3-formaattiin. Kuuntelun onnistumiselle on tärkeää, että koneessasi on äänitiedostoja soittava mp3-soitin. Kaikki haastattelumateriaali on koostettu Tampereen yliopiston kansanperinteen laitoksen nauhoista.

Taustaääniä kuullaksesi tarvitset Macromedian Flash -playerin, jonka saa ilmaiseksi osoitteesta:
http://www.macromedia.com/shockwave/download/
Taustaäänet saa päälle sivun ylälaidassa, linkkipalkin alapuolella löytyvästä nuotin kuvasta. Koska taustaäänien tiedostokoko on noin viidenkymmenen kilotavun luokkaa, taustaäänten kuunteleminen hitaammilla modeemiyhteyksillä voi olla vaikeaa. Sivuilla on automaattinen Flash -tunnistus, joka ohjaa selaimen äänettömälle sivulle jos plug-inia ei selaimesta löydy.

Mikäli haluat kysyä jotain äänimateriaaliin liittyvää, voit ottaa yhteyttä meihin: tiina.tuulasvaara-kaleva@tt.tampere.fi

Kiitos mielenkiinnostasi!