[MUISTATKO? - ETUSIVU] - [LUE MUISTELUJA] - [KIRJOITA MUISTELU] - [PALAUTE]

Nyt voit osallistua Tampereen historian kirjoittamiseen lähettämällä muistelusi Koskesta voimaa -verkkosivustoon. Keväällä muistelunsa lähettäneiden kesken arvottiin vapaavalintainen Tampereen kaupunginosakirja. Arpa suosi Ulla-Kristiina Nurmea. Onnittelut voittajalle!

Muistele vapaamuotoisesti

Kerro Tampereeseen liittyvät muistelmasi tai menneiltä ajoilta kuulemasi jutut vapaamuotoisesti "Vapaa muistelu" -lomakkeella. Jos sinulla on Tampella-aiheinen muisto, voit käyttää valmista kyselyä. Tavoitteenamme on saada talteen mahdollisimman paljon Tampereeseen eri aikakausilta liittyviä muistoja.

Omalla nimellä tai nimimerkillä

Pyydämme henkilö- ja yhteystietosi välttääksemme väärinkäytökset. Halutessasi muistelusi julkaistaan nimimerkillä. Henkilötietojasi ei anneta ulkopuolisten käyttöön. Voit esittää toiveesi, minkä sivuston teeman yhteydessä: koski, kaupunki, työ, arki, valta, liikkuminen tai kulttuuri, haluat muistelusi esitettävän.

Koskesta voimaa -projektin ovat yhteistyössä toteuttaneet: Oy Media Tampere Ltd, Tampereen museot, Tampereen yliopiston Historiatieteen laitos, Aamulehti ja Tampere-Seura. Nämä toimijat saavat oikeuden julkaista kertomuksesi historiaa käsittelevissä julkaisuissa.

KIRJOITA MUISTELUJA

Vapaa muistelu: KIRJOITA MUISTELUSI

Tampella: KIRJOITA MUISTELUSI


LUE MUISTELUJA

Vapaa muistelu: LUE MUISTELUJA

Tampella: LUE MUISTELUJA